2013 Yazının En Taze Trendleri

By cosmotrend


Mağazalarda indirim rafları boşaldı bitti hatta neredeyse bitmek üzere. Hepimiz bütün sezon boyunca beğendiğimiz parçaları aldık. Fakat çoğu kışa yönelik parçalar değil mi? Şimdi yaza yatırım yapma zamanı geldi.İndirimlerden yararlanma dönemimiz olan bu zamanları yaz modasını inceleyerek ve yaz için alışveriş yapmaya başlamakla geçirmemiz gerekiyor.Yoksa hızla değişen trendler arasında dolabımıza en uygun olan parçaları seçmek kabusa dönüşecek ve muhtemelen ihtiyaçlarım1siyah-beyaz-göbek-1024x578ızı anlamamız yeni sezon alışverişimizi geciktirecek. Bu yaz hangi renkler moda hangi parçaları daha sık göreceğiz tüm bunları öğrenmeniz ve alışverişinizi ona göre yapmanız,doğru parçaları seçmeniz için ayrıntılı bir 2013 ilkbahar yaz modası dosyası hazırladım. İlerleyen günlerde 2013 modasıyla ilgili çanta ve ayakkabı  ve en önemlisi aksesuar trendleriyle ilgili ayrıntılı bilgiler vermeye devam edeceğim.

2etek-boyları-1024x709

 

Bu yaz  dekoltelerimizi göbekten vermeye başlayacağız. Göbek açık parçalar o kadar revaçtaki  neredeyse bütün fashion showlarda mini büstiyerlere,kısa tişörtlere,göbek kısmı yırtılmış parçalara rastlamanız mümkün .Bu parçaları yüksek belli pantolonlarla tamamlamak ise çok daha trend bir görünüm yaratmanıza yardımcı olacak. Bol paçalı pantolonlar seçmeniz ise sizi ektra şık yapacaktır.Bu durumda acil olarak yapılması gereken tek bir şey kalıyor .Güzel bir karına sahip olmak için bol bol mekik çekmek. Yaz geliyor kendini bırakan göbekler ile göbek açık trendini uygulamamız mümkün değil. Ayrıca basic tişörtlerin ön kısımlarını kesip kendi göbek dekoltemizi kendimiz yaratabiliriz.Oluşan dekolte sizi rahatsız ediyorsa çatal iğnelerle dekoltenizi kibarca göstermeyi tercih edebilirsiniz.Hepsi hayal gücünüze kalmış!

3-bermuda-ve-beyaz-1024x917

Siyah beyaz ise sezonun en öne çıkan trendlerinden biri. Her dönem kendini ispatlamayı başara siyah ve beyazın bu asil duruşu bu yaz kendini daha çılgın bir şekilde ortaya koyacak. Bir çok tasarımcı bu kültü retro bir ruh içinde sunmuş. Ayrıca balon formundaki kabarık ve bol üstler elbiselerde bu sezon oldukça revaçta olacak. Vurgusu artırılmış omuzlar ise maskülen dokunuş arayan stil avcıları için güzel bir ayrıntı olabilir.

Desktop2-1024x639

ETEK BOYLARI

Aundrey hepburn`nun Tiffany ile kahvaltı filmini hatırlar mısınız? Diz altında giydiği dar ama kusursuz formdaki elbiseleri  desenlerle revize edilerek karşımıza çıkıyor. Diz altı etekleri nasıl giyeceğinize gelince oldukça bol kazaklar veya aynı renkteki ceketlerinizle takılmayarak minik topuklu ayakkabılarınızla günün yıldızı siz olacaksınız. Aksesuarlarla canlandırdığınız bu kombin dönem şıklığını gözler önüne serecektir.

Bermuda Pantolonlar

Bermuda pantolonlar da sezonun gözdelerinden olacak. Renk renk bermuda pantolonlar desenli yırtmaçlı birçok modelle karşımıza çıkıyor.Özellikle de biraz sonra bahsedeceğim takım trendinde bermuda pantolon kullanmanız sizi hoş bir görüntüye kavuşturacaktır.

Takım

Kış sezonunda başlayan takım giyme trendi yaz sezonunda canlı renkler kullanılarak devam ediyor. Alışverişe çıktığınızda yazlık pantolonlarınızla aynı renk tişörtler alarak yaz için güzel bir başlangıç yapabilirsiniz. Bunun yanı sıra ufak desenli takımlar edinebilir etek ceket takımlarla bu trendi kendinize göre özgürce uyarlayabilirsiniz.Önemli olan sevdiğiniz renkleri ve desenleri bulmak.Gerisi oldukça kolay olacaktır.

 

Renklere gelince beyaz yine vazgeçilmezliğini koruyor bunun yanı sıra uçuk pembeler maviler sarılar lila tonları lacivertler ve pastel tonların yanı sıra geçtiğimiz sezon hayatımıza giren iri desenli parçaları sık sık görmeye devam edeceğiz. Renk zıtlıklarından yararlanmak ve kontraslarla giydiklerimizi daha da dikkat çekici hale getirmemiz mümkün.Siyah tonlarda seçtiğiniz kıyafetinizi lila tonlarda ojelerle daha keskin bir tarz sunabilirsiniz.Özetle belirtmemiz gerekirse 60`ların ruhunu ve ihtişamını yansıtan parçaları sıkça göreceğimiz ve seveceğimiz bir yaz bizleri bekliyor. Bir sonraki yazımda birçok ünlü markanın yaza özel olarak çıkarttığı aksesuar kreasyonları ile ayrıntılı bir takı dosyası sizleri bekliyor olacak.

Hoşcakalın

 

cosmotrend

About the author

89 doğumlu moda tutkusu 4-5 yaşlarında barbielerine ince çorap ve kibrit çöpleriyle topuklu çizme yapmaya çalışırken başlayan o yaştan bu yana her şeyi seçen, seçimleriyle kendini özel kılmayı seven, her gün farklı bir şeye merak duyan, yeniliklere bayılan,kesip biçip dikip giyen,revize etmeyi seven,çizim yapmaya bayılan, şimdilerde uluslararası ilişkiler okuyan,herkesi kendi gibi sanan, ileride modaya yön vermek isteyen denize aşık biri….

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}